Emisiunea „Независимое Мнение ” la ITV Moldova | ecaterinacaracicovscaia.com

Emisiunea „Независимое Мнение ” la ITV Moldova Press

Noul format al proiectului televizat „Независимое Мнение ” cu Ecaterina Caracicovscaia a devenit mai informativ și interesant. Fiecare emisiune vine cu scopul de a informa cetățenii despre problemele atât sociale cât și cele politice.

La prima emisiune invitații speciali au fost deputatul Vladimir Odnostalco și medicul psiholog Lilia Fedeorova. Tema discuției a fost una de caracter social, oamenii dependenți de droguri și cum poate fi tratată această boală.

Un alt invitat al emisiunii „Независимое Мнение” a fost directorul general al Agenţiei Naţionale pentru Reglementare în Energetică din Republicii Moldova (ANRE).

«Независимое мнение» с Тудором Копачь

A treia emisiune a avut un caracter politic, împreună cu invitatul Iurie Roșca, au fost discutate cele mai recente evenimente de pe arena politică a Republicii Moldova.

«Независимое Мнение» в гостях Юрий Рошка

În fiecre emisiune, Ecaterina Caracicovscaia, apare în noi ținute și  stiluri. Fiecare look este creat în exclusivitate de cei mai talenrtați designeri și stiliști autohtoni.

Beauty transformările pe care le admirăm atunci, când vizionăm emisiunea „Независимое Мнение ” sun realizate de către Galina Itodii. Stilista mereu creează ceva inedit combinând originalitate și feminitatea într-un look deosebit.

Ținutele mereu elegante și feminine sunt inspirate de către designerul autohton Natali Platie. Fiecare piesă vestimentară este creată îm exclusivitate care vă pot accentua toate atuurile.

(Outfit creat îm colaborație cu brandul Natali Platie și stilista Galina Itodii)

Foto: Alina Liubimova

Make-up, hairsyle: Galina Itodii

Jaket: Natali Platie